Junior Finance Specialist

  • Support
  • Amsterdam, Nederland

Junior Finance Specialist

Omschrijving

Heb jij ambities binnen finance en ben je op zoek naar je eerste (of tweede) échte baan? Pak dan deze kans om je carriere een kickstart te geven! 


Dit ga je doen

Als Junior Finance Specialist kom je in aanraking met (bijna) alle facetten van finance binnen een bedrijf. Je hebt een breed takenpakket, waarin je de basis van het vak goed onder de knie krijgt. 


Direct na binnenkomst draag je namelijk al de verantwoordelijkheid voor alle soorten financieel gerelateerde administratie én ben je het contractpersoon voor 1e-lijns vragen van onze medewerkers. Je checkt en verwerkt inkoop- en verkoopfacturen en je hebt een ondersteunde rol in de maandafsluiting. Om de zoveel tijd vindt er een audit plaats, wij kunnen je hulp goed gebruiken bij het voorbereiden hiervan. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Als een van de leden van ons Leadership team informatie nodig heeft, dan maak je dat in een handomdraai beschikbaar. Het verwerken van declaraties van collega's behoort ook tot je takenpakket. Hierbij is het belangrijk om soms ook 'nee' te zeggen, dus hiervoor moet je sterk in je schoenen staan. Tot slot ondersteun je je collega's ook in inkoopprocessen door leveranciers te vergelijken en vervolgens te onderhandelen voor de scherpste prijs. 

Maar uiteraard sta je er niet alleen voor, samen met nog twee andere ervaren collega's vorm je ons Finance team. 

Vereisten

Dit ben jij

Je hebt een finance gerelateerde Hbo of Master studie gevolgd en deze het liefst ook afgerond. Je houdt van cijfers en kan goed uit de voeten met Excel. Als je ook al hebt gewerkt met Exact Online, dan is dat een dikke pré. We zijn echt op zoek naar iemand voor de lange termijn die kan meegroeien met het team en het bedrijf. Dit matcht ideaal met jouw ambitie voor een lange succesvolle carriere in finance. Je beheerst de Engelse taal prima en kan op professioneel niveau communiceren. Je vrienden en familie omschrijven je als: verantwoordelijk, accuraat, punctueel, sterk in communicatie en oplossingsgericht. Voor ons zijn de hiervoor genoemde eigenschappen en affiniteit met cijfers belangrijker dan een diploma op zak. 

Dit zijn wij
Effectory - Europa's toonaangevende feedbackspecialist - is een succesvol bedrijf met meer dan 200 ondernemende, jonge en ambitieuze professionals die grote en kleine bedrijven helpen om feedback en ideeën van hun werknemers te verzamelen. Onze missie is om te werken aan het verbeteren van de werkomgeving. Onze multidisciplinaire en zelfsturende teams zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en werken samen met meer dan 1000 klanten in 'industrieën' die even gevarieerd zijn als gezondheidszorg, onderwijs en overheid als ook voor winstgevende bedrijven in meer dan 70 landen. En we kunnen niet worden gestopt! Om onze groeiambitie te realiseren, zijn we vastbesloten om alleen enthousiaste en enthousiaste werknemers aan te nemen - zowel starters als ervaren werknemers - die ons bedrijf helpen met nog meer energie.


Dit is wat wij bieden

Terwijl je werkt vanuit ons prachtige kantoor met uitzicht op de grachten van Amsterdam (cultureel erfgoed), heb je een plaats op de eerste rij in een van de meest vooruitstrevende denk- en missie-gedreven bedrijven, maar je zult niet stilzitten. Nadat je onboard bent om je rol te vervullen en de missie van Effectory volledig te begrijpen, kunt je gebruikmaken van uitgebreide professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, zowel on-the-job als extern. En hard werken moet natuurlijk ook leuk zijn, daarom bieden we: vrijdagborrels, legendarische kantoorfeesten, onze jaarlijkse grote dag, teamsportinitiatieven zoals de 'Dam tot Dam'-run, onze eigen boot om over de grachten van Amsterdam te varen en dagelijks een biologische lunch. Dat, bekroond met 25 vrije dagen plus een competitief salaris en een mooi stuk van de winst-taart ... moeten we nog meer zeggen?


Het salaris voor deze positie ligt ergens tussen de €2.314 – €2.650 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je achtergrond en ervaring. 


Dit is hoe het werkt

1. Je wilt de baan: solliciteer via de onderstaande link

2. We zijn geïntereseerd: we nodigen je uit voor een telefoongesprek om jezelf verder te introduceren en vragen te stellen

3. We zijn beiden enthousiast: we ontmoeten elkaar op kantoor om elkaar beter te leren kennen

4. We houden nog meer van elkaar: je ontmoet potentiële teamleden tijdens een verdiepend gesprek

5. We willen je in actie zien: je wordt uitgenodigd voor een case / assessment (indien van toepassing)

6. De laatste horde: we zijn het eens over de algemene voorwaarden, we tekenen en je kunt beginnen!


De sluitingdatum voor deze vacature is: 9 oktober 2020